Recensie: Jacob & Haver – F*ck it list book

Recensie: Jacob & Haver – F*ck it list book


Hoeveel dingen moet jij nog doen? Sociale banden onderhouden, sporten, aan je carrière werken. En dan hebben we het nog niet gehad over wat je nog wilt doen! Hoe staat het met je bucketlist? Dit boek kan je juist daarbij helpen. Hierin staan de dingen die je alvast kan afstrepen, puur door het juist NIET te doen.

ISBN: 9789463332019 – Uitgeverij De Gouden Zebra – Aantal pagina’s: 80 – Informatief


*****

3 van de 5 sterren — Emma


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Heel vermakelijk met nog boven verwachting leuke ideeën!’

Wat heb ik aan dit boek?

*****

Dit boek leert je net even anders te kijken naar de sleur van je dagelijks leven en laat je nadenken over die dingen doe je doet. De grote conclusie is dat je vooral niet moet vergeten te genieten en dat je het leven iets minder serieus moet nemen.

— Emma

Schrijfstijl

*****

De schrijfstijl is heel leuk! Niet alleen zitten er quizzen in, maar ook afvinklijstjes en quotes. Ook wordt er gespeeld met verschillende lettertypes en is elke pagina anders qua opstelling van de tekst. Het is heel vlot geschreven, je bent er zo doorheen.

— Emma

Passage uit het boek

‘Vakantiefoto’s zijn erg waardevol. Je maakt er tegenwoordig met gemak honderden met je smartphone of camera. Niet alleen snapshots, maar ook de mooiste voor op je social media. Eenmaal thuis gooi je de mooiste op social media met de tags #genieteniseenkeuze en #lovemylife en de rest sla je op op je harde schijf. Je kijkt er nooit meer naar om. En wat hebben we genoten.’

Voor wie is dit boek?

Het is een ideaal boek voor iemand die van een afstandje naar zijn huidige leven wil kijken en het allemaal even anders wil gaan doen. Het geeft een fijne bewustwording van de huidige stand van zaken en hoe je die zou kunnen veranderen.

— Emma

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

50%

50%

Hoe dik is de pil?

 80 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.