De persoonlijke Top 5 van Kaylee

De persoonlijke Top 5 van Kaylee


Zit jij te springen om echte aanraders? Boeken die je absoluut gelezen moet hebben of gewoon dat ene prachtige verhaal. Wij zullen van al onze recensenten een persoonlijke Top 5 publiceren. Het allerbeste wat ze ooit hebben gelezen. Daarna beantwoorden zij de vraag welk boek ze het meest is bijgebleven en waarom. Dit levert een lijst met heerlijke aanraders op die je direct op je leeslijst kunt zetten. De beurt is nu aan Kaylee!

Literatuur Top 5

1. Nee heb je – Charlotte de Monchy

 

Meer over dit boek >

 

2. Nachten in New York – Sarah Morgan

 

Meer over dit boek >

 

3. Debet – Saskia Noort

 

Meer over dit boek >

 

4. Ciao Sicilia – Marelle Boersma

 

Meer over dit boek >

 

5. Een heel gewoon gezin – Mattias Edvardsson

 

Meer over dit boek >

Boek dat het meest is bijgebleven

De P.S. I love you club – Cecelia Ahern

Holly krijgt na de dood van haar man tien brieven van hem. Wanneer ze haar verhaal vertelt in een podcast wordt ze uitgenodigd voor de P.S. I love you club. Dit is een club terminaal zieke mensen die geïnspireerd zijn door de brieven van Holly en hun eigen afscheidsbrieven willen schrijven. Holly neemt de zware taak op zich om hen te gaan helpen bij het schrijven van deze brieven.
Terwijl Holly mensen helpt tijdens het creëren van hun laatste brieven (of filmpjes), zijn zij al bezig met afscheid nemen en zich aan het voorbereiden op de dood. Als lezer word je er weer even van bewust dat de dood onvermijdelijk is, maar dat liefde en herinneringen altijd voortleven. Het boek heeft me geraakt, omdat het een beladen onderwerp op een hele mooie manier beschrijft. Meer over dit boek >

Een quote uit het boek:

‘Reik naar de maan en als je misgrijpt, ben je nog steeds omgeven door sterren.’


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.