Recensie: Laura Brijde – Life Goals

Recensie: Laura Brijde – Life Goals


De perfecte baan, een leuke relatie, mooie reizen maken en vooral plezier hebben in alles wat je doet. Voor millennials lijken de mogelijkheden eindeloos. Ze zijn doorgaans hoogopgeleid en hebben een ontembare lust naar succes in het leven – op alle gebieden. En het kan altijd beter en méér. Herkenbaar?

Laura Brijde geef je een inkijkje in haar millennialbestaan en vertelt openhartig over de onderwerpen die haar na aan het hart liggen: carrière, liefde, onzekerheden, reizen en geluk. Van piepjonge en onervaren blogger tot reizende zzp’er, en van romantische langeafstandsrelatie tot verhuizen naar de zonnige Costa del Sol.

Laura neemt je, zoals alleen zij dat kan, mee in haar belevenissen en avonturen, vol openhartige verhalen, ongemakkelijke acties en leerzame tips.

ISBN: 9789044641684 – Uitgeverij Prometheus – Aantal pagina’s: 196 – Lifestyle


*****

5 van de 5 sterren — Kaylee


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

Life Goals neemt je met veel herkenbare momenten mee in het leven van een millennial.’

Wat heb ik aan dit boek?

*****

Laura neemt je in Life Goals mee in haar leven als millennial en schrijft uitgebreid over haar avonturen. Ik ben een zogenoemde millennial (geboren tussen 1980 en 2000). Mijn generatie typeert zichzelf door altijd meer te willen, succesvoller te zijn en dat het altijd beter kan. Stiekem herken ik mezelf in deze punten wel. Je zult tijdens het lezen, net als ik, heel veel herkenbare momenten en situaties lezen over werk, liefde, reizen en geluk. Na het lezen ga je je beseffen dat goed genoeg is en dat geluk niet afhangt van je succesniveau.
— Kaylee

Schrijfstijl

*****

Laura weet je op haar eigen manier mee te nemen door het millennialleven. Ze deelt haar avonturen met zelfspot en heel veel humor. Dit geeft vooral heel erg veel herkenning. We hebben allemaal onze onzekerheden, kennen bijna allemaal de honger naar liefde en willen succesvol zijn. Soms gaan er dingen mis in je leven en loopt het niet zoals gepland, maar volgens Laura is dit helemaal prima. Geluk is namelijk geen constante zoektocht, maar iets waar je voor kiest.
— Kaylee

Passage uit het boek

‘Het is interessant, de manier waarop wij mensen in elkaar steken. Geluk is als een drug voor ons, misschien nog wel verslavender dan liefde of zelfs de ontembare wanderlust. We lonken naar een bepaald doel, een gebeurtenis in ons leven, en doen dat zo hard en met zo veel passie dat we eenmaal daar weer achterblijven met exact diezelfde behoefte naar meer geluk.’

Voor wie is dit boek?

Die boek is voor iedere millennial die volop in het leven staat. Je zult heel veel herkenbare momenten lezen, jezelf in Laura herkennen en gaan beseffen dat we niet achterna hoeven te streven wat de maatschappij van ons verwacht.
— Kaylee

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

90%

10%

Hoe dik is de pil?

196 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.