Recensie: Nanne van der Leer – Licht leven

Recensie: Nanne van der Leer – Licht leven


Zit je vast in een hoofd vol gedachten? Lijkt het leven je vaak tegen te werken? Weerhouden angsten je ervan om dromen waar te maken en doelen te behalen? Zet je anderen altijd op de eerste plaats? Dan is het tijd om meer licht in je leven binnen te laten.
We zijn geboren om te stralen, alleen leren we het in ons leven snel af om onze intuïtie te volgen en vertrouwen te hebben in wie we in de kern zijn: licht en liefde. Dit boek is er om je te herinneren aan alles wat je allang bent en dit in te zetten om je leven compleet ten goede te veranderen.

ISBN: 9789400512405 – A.W. Bruna Uitgevers B.V. – Aantal pagina’s: 304 – Persoonlijke ontwikkeling


*****

5 van de 5 sterren — Kaylee


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Prachtig boek over het licht in jezelf vinden en hierdoor ultiem geluk ervaren.’

Wat heb ik aan dit boek?

*****

Dit boek is echt een mustread wanneer naar binnen wilt keren, je ware ik wilt ontdekken en wilt groeien. Nanne van der Leer neemt je mee op haar eigen reis naar binnen en vertelt hierbij wat haar ervaringen waren en hoe dit haar leven beïnvloed heeft. Door het lezen van Licht leven ben ik tot nieuwe inzichten gekomen, deze ga jij ook zeker krijgt als je het boek leest!
Licht leven is in zeven hoofdstukken opgedeeld, iedere hoofdstuk staat voor een bepaald thema dat jou dichterbij jezelf brengt. Zo lees je onder andere hoe je voor jezelf kiest, hoe je het leven van je dromen kunt aantrekken, hoe manifesteren werkt en hoe je in het hier en nu kunt leven.
Tijdens en na het lezen van dit boek ben ik me bewust geworden van dingen die mij tegenhouden in mijn groei of mijn geluk. Nanne weet je een spiegel voor te houden en je aan het denken te zetten. Vervolgens geeft ze je tips op welke manier je hier iets mee kunt doen om uiteindelijk te kunnen groeien.
— Kaylee

Schrijfstijl

*****

Nanne heeft een hele fijne schrijfstijl. Ze heeft ontzettend veel kennis opgedaan over groeien en licht leven en dit kun je zeker teruglezen. De (in het algemeen toch wel wat zware) theorie hierover weet ze op een luchtige en begrijpelijke manier te beschrijven. Hierbij geeft ze ontzettend veel algemene voorbeelden, maar betrekt ook haar eigen ervaringen hierin. Ze stelt zich ontzettend kwetsbaar op, wat mij betreft ontzettend veel respect verdient!
— Kaylee

Passage uit het boek

‘We maken in dit leven allemaal veel mee. Niemand komt er zonder kleerscheuren van af en dat is maar goed ook. Als het leven een kabbelend beekje was geweest, dan hadden we niet de kans gekregen om te groeien. Als er geen regen valt en geen zon schijnt, gaat een plant dood, en wij verschillen op geen enkele manier van die plant. Je kunt op twee manieren naar tegenslag kijken. Alsof het leven zich tegen je keert: ‘Moet dit mij nou allemaal weer overkomen?’, ‘Regent het nu alweer?’, of als een kans op te groeien. Te accepteren wat is. Te stoppen met het verzet tegen wat we toch niet kunnen controleren. Dit is uiteindelijk precies wat ik ben gaan doen.’

Voor wie is dit boek?

Dit boek is voor iedereen die het verleden en de toekomst een plekje wil geven en wil leren leven in het nu. Meer naar jezelf luisteren, ontdekken wie je bent en niet meer streven naar wie je denkt te moeten zijn. Je leert door middel van het verhaal van Nanne van der Leer naar binnen te keren tot je ware ik en hiervoor te stralen.
— Kaylee

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

65%

35%

Hoe dik is de pil?

304 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.