Recensie: Pamela Kribbe – De verboden vrouw spreekt

Recensie: Pamela Kribbe – De verboden vrouw spreekt


Maria Magdalena werd in de christelijke traditie gezien als ‘een verboden vrouw’: wild, vrijgevochten en zondig. In dit boek zijn vijftien boodschappen van Maria Magdalena opgenomen, gechanneld door Pamela Kribbe. Ze gaan over vrouwelijke en mannelijke energie, relaties, seksualiteit en heling. In de channelings toont Maria Magdalena zich een krachtige en tegelijk liefdevolle leraar. Soms direct en confronterend, vaker mild en vol begrip voor onze menselijke emoties.

Er zit in zowel mannen als vrouwen een verboden vrouwelijke energie, zegt Maria Magdalena, die te maken heeft met het gevoel, de intuïtie en het hart. Het is de bedoeling dat beide seksen zich bewust worden van deze energie. Op die manier leren we te leven vanuit onze ziel en te luisteren naar ons hart.

ISBN: 9789401303064 – Uitgeverij Altamira- Aantal pagina’s: 271 – Zelfhulpboek


*****

3 van de 5 sterren — Luus


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Maria Magdalena laat ons zien hoe het is om vrouw te zijn’

Wat heb ik aan dit boek?

*****

De boodschap van dit boek is je hoofd en hart verbinden en je mannelijke en vrouwelijke energie in balans brengen. Je leert de vrouwelijke (en mannelijke) energie in jezelf herkennen, de voordelen maar ook schaduwzijden hiervan kennen en hoe deze energie te helen.

— Luus

Schrijfstijl

*****

Het eerste deel van het boek gaat over echte gesprekken met Maria Magdalena en de tweede helft over de channelings. Pamela stelt een vraag aan Maria en deze wordt uitgebreid beantwoord. Na deze vragen volgen een aantal hoofdstukken met thema’s als ‘in je kracht komen’, ‘boosheid verwelkomen’ en ‘een nieuwe definitie van mannelijkheid’.
— Luus

Passage uit het boek

De vrouwen emancipatie lijkt in het Westen vergevorderd te zijn. Voor de wet hebben vrouwen dezelfde rechten en plichten als mannen. Vrouwen mogen werken, carrière maken en bezit vergaren. Ze kunnen zich vrij ontplooien. Ook zie je in moderne boeken en films vrouwen steeds meer optreden als daadkrachtige, zelfbewuste wezens. Is er nog iets verboden aan het vrouw-zijn?
Het antwoord dat ik geef in dit boek is ja. Hoewel vrouwen nu formeel gezien gelijk zijn aan mannen, is er een wond in de vrouwenziel opgetreden, als het resultaat van eeuwenlange miskenning en vervorming van de vrouwelijke energie.

Voor wie is dit boek?

Dit boek is voornamelijk voor vrouwen geschreven, want je leert om te gaan met je vrouwelijke energie en intuïtie. Geloof je niet in channelen, dan is dit een boek wat jou waarschijnlijk niet gaat aanspreken, aangezien de helft van het boek hieruit bestaat. Lukt het je om dit los te laten, dan kun je alsnog mooie boodschappen erin vinden.
— Luus

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

100%

0%

Hoe dik is de pil?

271 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren geef jij dit boek?

 


boekiewoogie-beeldmerk


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.