Recensie: Tess Sharpe – De onversneden waarheid

Recensie: Tess Sharpe – De onversneden waarheid


Niemand verhandelt meer wapens en drugs en niemand vermoordde meer mensen dan Duke McKenna. Zijn enige zwakke plek is zijn dochter Harley, in wie hij de opvolger ziet voor zijn drugsimperium. Hij heeft haar geleerd nietsontziend en dodelijk te zijn, maar in tegenstelling tot Duke heeft Harley wél een geweten. Wanneer Harley alles wat haar vader haar leerde, inzet tégen hem, om de mensen van wie zij houdt te beschermen, is dat met gevaar voor eigen leven. Maar Harley is een McKenna, en McKenna’s winnen altijd…

ISBN: 9789026146084 – Uitgeverij De Fontein – Aantal pagina’s: 446 – Thriller


*****

5 van de 5 sterren – Nastassia


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Adembenemende thriller die je omver blaast.’

Hoofdpersonages

*****

Harley McKenna neemt de hoofdrol op zich. Ze is een badass chick die niet met zich laat sollen in deze harde mannenwereld.

Duke McKenna is de vader van Harley en een meedogenloze crimineel. Hij zet zijn dochter altijd op de eerste plek en wil dan ook dat ze hem opvolgt. Hij traint haar al haar hele leven om zijn drugsimperium over te nemen.

Will is samen opgegroeid met Harley en zal er alles aandoen om haar te beschermen.
— Nastassia

Sfeer

*****

Het verhaal speelt zich af in een keiharde mannenwereld, vol drugs, wapens en misbruik. De spanning blijft behouden door het boek heen en er is geen enkel saai moment te bespeuren. Het verhaal is meesterlijk opgebouwd en bevat een ongelofelijke plottwist. Bij het lezen van dit boek wil je het zeker en vast niet neerleggen, maar anderzijds wil je ook dat het verhaal niet eindigt.
— Nastassia

Schrijfstijl

*****

De debuutthriller van Tess Sharpe is heel vlot geschreven en leest gemakkelijk. Ze heeft een heel beeldende schrijfstijl waardoor het alleen maar vlotter leest. Het is een spannend en meeslepend verhaal dat je bij de keel grijpt. Er zijn sprongen naar het verleden waardoor je beetje bij beetje de puzzelstukjes in mekaar kan zetten.
— Nastassia

Passage uit het boek

Ik ben zeventien als ik voor het eerst oog in oog kom te staan met Carl Springfield. Het is een zonnige dag in maart. Will is in de diervoedingswinkel en ik zit buiten in de pick-up. Ik heb Busy bij me – zonder haar mag ik de stad niet in. Mijn vader heeft haar geleerd om als een teek aan me te blijven hangen. Soms kijk ik vanaf het terras toe terwijl hij haar traint om mij te beschermen, haar dodelijker te maken – en het is moeilijk om niet te gaan vergelijken. Mij heeft hij ook getraind.

Leesvoorschrift

Zet je schrap en maak wat tijd vrij in je agenda, want dit boek lees je niet gewoon, je verslindt het. Neem er maar een rum-cola bij, zet je zonnebril op, en geniet ervan in het zonnetje.

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

60%

40%

Hoe dik is de pil?

446 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.