Droomboekenkasten

Droomboekenkasten


Mijn boekenkast puilt uit. Zo, ik heb het gezegd. Het is een ramp. Boeken worden niet meer horizontaal neergezet, maar worden vakkundig op elkaar gestapeld: alles om de, op het eerste gezicht, loze ruimte die er is te benutten. Eigenlijk moet ik een nieuwe boekenkast halen, maar er is zoveel meer dan de Billy van IKEA. Ik kan namelijk uren op internet zoeken naar de mooiste boekenkasten. Ik wil jullie deze prachtige exemplaren niet onthouden. Misschien haal je er nog wat inspiratie uit? Ik ben al aan het uitzoeken hoe ik een van onderstaande exemplaren kan realiseren.

Deze kast gemaakt van een boomstam springt meteen in het oog en is een echte eye-catcher in je huis. Misschien niet genoeg voor al je boeken, maar je kunt er vast je mooiste exemplaren op uitstallen.

Een stoel en kast in een, is dit niet de droom van elke booklover? Of de stoel lekker zit is een volgende vraag, maar tof is hij zeker!

Heb je nog een paar industriële leidingen over? Ze geven je boeken een stoer tintje waardoor niemand je ooit nog huismus durft te noemen (ook al ben je er wel eentje).

Geen industriële leidingen, maar nog wel een paar van deze oude kratjes in de schuur liggen? Geef ze een lik verf in je favoriete kleur en laat je boeken stralen in deze enorm makkelijke, maar super mooie do-it-yourself boekenkastjes! Je zet ze neer zoals je zelf wil, dus je kunt je eigen kast helemaal naar jouw smaak customizen.

Kun je een hele muur vullen met al jouw proza? Misschien is dit dan wel iets voor jou. Jouw persoonlijke bibliotheek met ladder. Open haardje erbij, fijne leesstoel en je hebt de perfecte kamer voor uren leesplezier. Ik droom al weg bij het idee.

Heb ik je een beetje geprikkeld? Op Pinterest staat zo veel inspiratie, dat je niet weet waar je moet beginnen. Wist je trouwens dat wij ook een Pinterest pagina hebben? Vergeet ons niet te volgen!

Hoe ziet jouw droomboekenkast eruit?

Categories

+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.