Recensie: Veerle Colle – Zero Waste Kalender

Recensie: Veerle Colle – Zero Waste Kalender


We liggen allemaal wakker van de zorg om ons milieu. Deze Zero Waste Kalender helpt je om jouw steentje bij te dragen. De kalender bevat 366 tips voor het hele gezin om het afval en je ecologische voetafdruk te beperken. Afvalvrij gaan leven vraagt tijd. Met behulp van de tips op deze kalender kan je stap voor stap en in je eigen tempo heel ver komen. Je kan starten wanneer je wil en vooruit- of achteruitblikken. Zo ben je voorbereid op elke periode van het jaar.

ISBN: 9789463830638 – Van Halewyck – Aantal pagina’s: 184 – Kalender


*****

5 van de 5 sterren — Nastassia


Start scrollen!

Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.

Recensie in één zin

‘Mooi geïllustreerde, herbruikbare jaarkalender met hart voor het milieu.’

Wat heb ik aan dit boek?

*****

Deze kalender helpt je om jouw steentje bij te dragen aan het milieu. Elke dag krijg je een nieuwe tip om je ecologische voetafdruk te verminderen, en dat gaat gepaard met een prachtige illustratie.
— Nastassia

Schrijfstijl

*****

Zero Waste Kalender is vlot geschreven en de handige tips zijn ook echt haalbaar. Ik kijk telkens uit naar de tip van de dag om iets nieuws bij te leren. Het feit dat deze jaarkalender herbruikbaar is, maakt het nog extra leuk.
— Nastassia

Passage uit het boek

’17 januari: Koop spullen die generaties meegaan: Kies bij de aankoop van een nieuw product voor iets dat oneindig vaak gebruikt en doorgegeven kan worden. Ga voor tijdloze en sterke spullen in plaats van blitse, eigentijdse, maar minder duurzame voorwerpen. Opmerking: Vaak weerhoudt een hogere prijs mensen ervan om voor een duurzaam product te kiezen. Maar is het wel écht duurder als het veel langer meegaat? Maak die afweging.’

Voor wie is dit boek?

Deze kalender is voor jong en oud bestemd. Iedereen die zijn steentje wil bijdragen aan het milieu op een toegankelijke manier.
— Nastassia

Voor vrouwen of mannen?

vrouw-of-man

50%

50%

Hoe dik is de pil?

184 pagina’s
dikke-pil

Ook gelezen? Hoeveel sterren krijgt dit boek van jou?

 


boekiewoogie-beeldmerk


+ Er zijn nog geen reacties

Reactie toevoegen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.